Hvordan kommer jeg i betragtning

Dansk Financia A/S

CVR nr. 21327417

Lyngby Hovedgade 4

2800 Kgs. Lyngby

Telefon 35 38 19 01

Dansk Financia udfører asset management for selskaber og ejendomme i Erik & Susanna Olesens Almenvelgørende Fond koncernen, der omfatter Erik Olesens Ejendomsselskab A/S, Helios Ejendomsselskab A/S, Jensen & Møller Holding A/S, Tueholm Valby Langgade 38 ApS og Tueholm Mølle Allé 21 ApS m.fl.

Koncernen ejer 15 ejendomme i Storkøbenhavn med flere end 200 beboelseslejligheder.

 

Den daglige administration af koncernens ejendomme varetages af Newsec Datea A/S

 

Hvordan kommer jeg i betragtning?

 

Hvis du er boligsøgende, kan du blive noteret på vores mailingliste ved at udfylde kontaktformularen under ledige lejemål. Fortæl gerne om din eventuelle relation til Dansk Financia A/S eller hvor/hvordan, du har hørt om os og vores ejendomme. Hvis du vil noteres på mailinglisten: Klik her og udfyld formularen.

 

Da vi modtager mange henvendelser om ledige lejligheder, svarer vi ikke på spørgsmål om vores lejligheder pr. mail og telefon.

 

Når vi har en lejlighed til leje, sender vi en mail til alle på mailinglisten, og så er det op til dig, om lejligheden er noget for dig.

 

Hvis en af vores ledige lejligheder har din interesse, skal du tilmelde dig åbent hus / fremvisning af lejligheden og møde op. Vi fremviser lejligheden for lejeremner ved at holde åbent hus, for på den måde finder vi en ny lejer uden at skulle ulejlige den fraflyttende lejer med mange fremvisninger.

 

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange fremvisninger, du kan tilmelde dig og deltage i, hvis en ledig lejlighed er noget for dig. Men gør os den tjeneste at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme. Så venter vi ikke forgæves.

 

Fremvisning af ledige lejligheder / åbent hus vil enten fremgå under lejlighedens informationer her på siden eller af den mail, du modtager, hvis du er noteret på mailinglisten.

 

Sådan udvælger vi ny lejer til lejligheden efter fremvisningen - læs mere her.