Låse og nøgler

Låse og nøgler


Når du flytter ind, får du udleveret nøgle til ejendommen (hoveddør, kælder, pulterrum, vaskeri o.l.) og til lejligheden samt til postkassen.

Mens du bor til leje, er det dit ansvar at vedligeholde låse og nøgler. Dvs. du skal smøre låsen og erstatte eventuelle nøgler, der bortkommer. Du skal selv betale, hvis du ønsker at udskifte låse og nøgler til lejligheden. Når du fraflytter skal du aflevere alle nøgler igen.


I nogen af vores ejendomme er der nøglebrikker i stedet for fysiske nøgler.


Hvis du har behov for yderligere nøglebrikker eller hvis din nøglebrik bliver stjålet eller bortkommer, skal du kontakte Dansk Financia.

Brug nedenstående formular. Nøglebrikker koster kr. 60 pr. stk.


Nøglebrikker har begrænset gyldighed af sikkerhedsmæssige årsager og i tilfælde af tyveri kan vi spærre nøglebrikken.


Derfor skal du løbende forny nøglebrikkens gyldighed ved at holde den hen til et opdateringspunkt på din ejendom. Med andre ord: hvis du oplever, at din nøglebrik mod forventning ikke fungerer, så opdatér den på opdateringspunktet, hvorefter den bør virke igen.


Der er også mulighed for at få en elektronisk nøgle på din telefon. Læs mere her


Når du bestiller en nøglebrik, har vi behov for at kende farven på den nøglebrik (eller de nøglebrikker), du har i behold. Derfor er det en god idé at få overblik over dine nøglebrikker før du bestiller. Når du har bestilt, giver vi dig en nøglebrik i en anden farve end den/de du allerede har, og hvis din bestilling skyldes, at du har mistet en nøglebrik, bliver den nøglebrik, du har mistet spærret og erstattet med en ny.


Du skal altså ikke markere farven på en brik, du har mistet, for så risikerer du at få spærret brikker, du har.

 
Blå
Hvid
Gul
Grøn
Orange
Rød
Jeg har ingen nøglebrik mere, for jeg havde kun en, og den er bortkommet / stjålet
 
 
 
 
 
 
Nøglebrikken bliver afleveret i min postkasse og jeg accepterer at blive opkrævet kr. 60 for denne