Parkeringstilladelse


Ansøgning om parkeringstilladelse uden tidsbegrænsning

Udfyld nedenstående formular, hvis du er beboer og vil ansøge om en parkeringstilladelse, så du kan parkere ved ejendommen uden tidsbegrænsning.


Antallet af parkeringstilladelser kan være begrænset, dvs. det er ikke sikkert, at vi kan udstede en parkeringstilladelse til dig.

En parkeringstilladelse giver ikke samtidig garanti for en fast plads.


Når du har udfyldt og sendt formularen, vurderer Dansk Financia om du er berettiget til modtage en parkeringstilladelse. Vi forbeholder os ret til at anmode dig sende en kopi (eller et foto) af bilens registreringsattest før udstedelse af parkeringstilladelse.


Hvis din anmodning imødekommes, sender vi en mail til den mailadresse, du angiver i formularen. Vær opmærksom på, at parkeringstilladelsen er digital og kun gælder bilen med det registreringsnummer, som er angivet i formularen. Du skal altså ansøge om en ny parkeringstilladelse, hvis din bil skifter registreringsnummer eller du får ny bil. Parkeringstilladelser kan ikke udlånes eller overdrages.


Der udstedes ikke parkeringstilladelser til motorcykler, trailere, gæster, pårørende og lånebiler, samt varevogne >3500 kg


Det er dit eget ansvar at sikre, at de afgivne oplysninger er korrekte, og at du modtager kvittering for udstedt parkeringstilladelse. Dansk Financia påtager sig intet ansvar for at tilbagekalde eventuelle afgifter, såfremt du parkerer før du har modtaget en kvittering for udstedt parkeringstilladelse.

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er registreret som ejer/bruger af det nedenfor angivne køretøj
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg accepterer, at Dansk Financia og dets samarbejdspartner opbevarer og behandler ovenstående oplysninger
 
Jeg vil gerne noteres på venteliste, hvis jeg ikke kan få en parkeringstilladelse nu